Fagyizó

A gelateria a kecskeméti Olivolá Locale Italiano testvére. Fagylaltok, tradicionális reggelik készülnek itt kiváló minőségű és mindig friss olasz alapanyagokból. Az Olivolá Gelateria Italiana egy nyugodt kis sziget a nyüzsgő Rákóczi úti forgatagban. Egy hely, ahol mindig ragyog a Nap, és ettől ragyogó a nap! Azt szeretnénk, ha a hozzánk betérő vendégek úgy éreznék magukat, mint egy itáliai kisvárosban.

Egy tradicionális olasz reggeli, majd egy ice caffee elfogyasztása közben ráhangolódni a napra, nézelődni, beszélgetni, feltöltődni energiával... Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalnák, hogy ez nem csak egy fagyizó. Egy igazi mediterrán gelateria. Egy életérzés!

Fagylaltjaink nem tartalmaznak mesterséges színezéket, aromákat és ízfokozókat! Hogy mitől van az, hogy amikor megérinti a nyelvedet, úgy érzed, mintha a tenger hűs hullámai simogatnák lágyan a bőrödet? Eláruljuk a titkot: kell hozzás Mattia tudása, tapasztalata és az ő csúcs szuper fagyigépe, az eredeti olasz (válogatott és minőségi alapanyagok), eredeti olasz receptek, no meg mindannyiunk szíve-lelke! 

A fagyizó nyitvatartása szezonális, a téli iőszakban zárva tart!