Fagyizó

A'la Italia

Gelatériánk szezonális nyitva tartása a melegebb hónapokra korlátozódik, hogy a mediterrán életérzés legjavát prezentáljuk Vendégeinknek, amelynek alapja természetesen a napsütés. Hogy könnyedén szembenézhessünk a nyár forró hőségével, a legjobb, ha a napot együtt indítjuk. Kezdjük akár egy pohár frissen facsart narancslével, esetleg egy csésze ice coffee-val, vagy ha csak rövid időnk van, akkor a munkahelyi ebédidőben néhány gombóc fagylalttal dobjuk fel a napi robotot, mi minden esetben tudásunk legjavát is adjuk a rendelés mellé, tradicionális olasz receptek szerint, eredeti olasz alapanyagokat felhasználva készítjük minden termékünket. A fagylaltot élvezni kell. Mi azt szeretnénk, hogy már az első olvadozó és finoman hűsítő ízek is végérvényesen elcsábítsák a betérő felfedezőt, hogy azután újra és újra visszatérjenek és törzsvendégként üdvözölhessük Kecskemét város apraját és nagyját. Fagyigépeink friss fagylaltot készítenek nap, mint nap és tej, illetve víz alapú (sorbet jellegű) finomságokat sorakoztatunk fel, hogy mindenki megtalálja kedvencét nálunk. Jöjjetek be hozzánk, üljetek ki a teraszunkra és érezzétek Itáliában magatokat! Várjuk a találkozást az első tavaszi napsugarak megérkezésével, idén először március 31-én, szombaton